maanantai 14. toukokuuta 2012

Rumpupalikoita

Aika näyttää vyöryvän kauhella vauhdilla, ja tämä kirjoittelu unohtuu ! Lähtö lähestyy ja siksi pitää vähän kiirettä kun pitäis kohta joka suuntaan olla menossa, mutta kyllä se siitä ! 
En ole tainnut tässä blogissa mainita, mutta olen siis osa tätä meidän suuren kaupungin suurta orkesteria.. Näitä tälläisiä ei suomessa pahemmin näy, mutta se sellainen soittokunta vai miksi sitä ikinä kutsutaankaan joka marssii kadulla soittaen niitä rumpuja itsenäisyyspäivänä jne.. Ja soitan siis kellopeliä. Toissa viikonloppuna meillä oli esiintyminen sellaisessa kirjan julkistamis tilaisuudessa tai vastaavassa, ja se oli minun ensimmäinen ja viimeinen esiintyminen ipên orkesterissa : D Hyvin kai se meni, ja vaikka siinä joku vähän väärin soittaisi niin eikun hymy vain naamalle ja eteenpäin.





Että hyvin täällä menee ja sillein.
Nyt edellisellä viikolla kävin vielä viimeisellä vierailulla Vacariassa, eli minun edellisessä kotikaupungissa, sanomassa heipat parhaille ystäville ja luokkakavereille.. Jäi vieläkin monia joita ei enään ole näkynyt sen jälkeen kun muutin tänne, mutta ei kai sille enään mitään mahda. Puolen vuoden ajalta jätin taakseni melkoisen joukon tärkeitä ihmisiä, että voin vain päässäni laskeskella kuinka paljon sakkia tänne loppujenlopuksi jätän. Minun ensimmäisen hostperheen kanssa edelleenkin olen todella hyvissä väleissä, ja niiden luona mie yövyinkin - ja ne halusi viedä minut paikkaan nimeltä Piratuba, sellainen keskus jossa on paljon uima-altaita, jossa vesi on luonnollista, eli ei klooria .. keskilämpötila jotain 35 astetta. 





Ja tämän viikon lauantaina Amazonille ! En siitä ole tainnutkaan infota, mutta 19. päivä siis tämä tyttö lähtee amazonille vaihtareiden kanssa katselemaan intiaaneja, sammakoita ja sen sellaista. Yhdeksän päivää siellä, joten ennen kuun loppua ei kannata odotella postausta ! Olenko vähän innoissani ! Mutta kun sieltä palaan niin sitten voikin alkaa kotiinpaluuta jo laskemaan päivissä ja kohta jo kahden käden sormillakin.
Pitää vain yrittää täysillä nauttia loppuajasta ja näillä mennään ! 



Beijos ~~  Emma

5 kommenttia:

  1. Oikeasti! Mulla tulee ikävä sun puolesta jo ku aattelen sitä mitä kaikkea sinne joudut jättää... Mutta toki mua lohduttaa se että kohta nähään (ja sun lupaus että kerran lähetään sinne kahestaan!!) Oi.. Mulla on ikävä.. Mikä on jo sanomatta selvää. Ihanat nuo asut ja oon ilonen että teillä menee hyvin sen sun ekan perheen kaa :) Olet rakas! Ja pysy hengissä siellä amazonilla ;) NAUTI ♥
    p.s. Mitä tuossa laulussa lauletaan? :D
    Haleja xoxoxo

    VastaaPoista
  2. Vaaau! Amazonille. Niin paljon mahtuu pieneen ihmiseen, pieneen ihmiseen,pieneen ihmiseen...nimittäin elämyksiä ja kokemuksia. Sie et tämän jälkeen mitenkään voi olla ihan entinen Emma, eikä missään nimessä pidäkään olla.

    VastaaPoista
  3. Elisa kirjoitti tuon vau-homman

    VastaaPoista
  4. Wuuu, Amazonille! Niin paljon mahtuu pieneen ihmiseen,pieneen ihmiseen, pieneen ihmiseen,nimittäin elämystä eleämyksen jälkeen. Minkähänlainen se sitte on se uusi Emma,pään on pakko olla pullollaan. Elisa

    VastaaPoista
  5. Moi,Emma, tässä sekoilin, kun luulin että edellistä edellisen edellinen viesti ei lähteny. Mutta on se Amazon niin hieno juttu, että sen tiimoille mahtuu monta viestiä, eikö. Elisa

    VastaaPoista