perjantai 22. kesäkuuta 2012

Ylöspäin alaspäin

KOTONA ollaan !! Tai ainakin melkein. Helsinki-Vantaan lentokentällä odottelen viimeistä lentoa kohti Oulua.. mutta kyllä tätä voi jo kodiksi kutsua.. Lento Caxiaksesta Sao pauloon oli huonon sään takia peruuttu, joten piti linja-autolla mennä Porto Alegreen josta sitten päästiin sao pauloon menevälle lennolle.. Yö viiden tähden hotellissa ja kerrankin tuli nukuttuakin. Aamulla takaisin kentälle odottelemaan muita vaihtareita ja tekemään mun Check-in, ja ennen kuin edes huomasin katselin viimeistä kertaa lentokoneen ikkunasta Brasilian maankamaraa. Nähdään taas.


Ei tullut lennolla oikein nukuttua, mutta se nyt oli jo odotettavissakin.. Pariisin kentällä kun istuskelin odottelemassa suomea kohti lähtevää lentoa ja ympäriltä alkoi kuulumaan yhä useamman suusta suomea niin melkein paniikki iski että mitähän tästäkin tulee. Kieli ei oikein tahdo vääntyä enään mihinkään suuntaan.. Tai kyllä kai sanoja tulee suusta ulos mutta tuntuu että en oikein puhu mitään kauhean älyllistä.
Täällä helsingissä viimeistäänkin iski tajuntaan että täällä sitä sitten ollaan Emma.. 
Laitoinpa sitten realit säästöön ja otin eurot esiin. Enään ei soi samba, vaan radiossa soittaa Indica. Istun täällä syöden salmiakkia ja katsellen vaaleiden päiden merta. Miten saan Brasilian Emman siihen entiseen muottiin ? Sen tulee vain aika näyttämään. Hieman sekavassa olossa ollaan.. Johtuen myös unen puuttesta ja loputtomasta matkustamisesta.


Tunnin päästä alkaa varmaan koneeseen pääsemään sisälle. 
Juhannukseksi kotiin. Kävi miten kävi, aina on hyvä palata kotiin. 

~ Emma 

3 kommenttia:

  1. oi emma en jaksa oottaa nähdä suo! :) oli hieman outoa tulla tänne rovaniemelle ja tajuta että sie et oo täällä mutta nytten ooot <333 nähdään pian!

    VastaaPoista
  2. palaaminen ei oo helppoo mut ajan myötä ikävä helpottaa :) toivottavasti jatkat kirjoittelua! bem-vinda!

    VastaaPoista
  3. Hei milloinpa sie oisit maailman muottiin menny ;) Haha saat kaikki muotit taipumaan sun tahtoon! Mutta totta.. Hankalaa se on aluks, mutta oli oikeasti niin ihana taas olla SANULLA sinun kanssa ja vaan nauraa sun energisyydelle ja tuolle tuolle EMMAMAISUUDELLE! Oot ainutlaatuinen ja sain taas tuntea sen haha! Ihanaa ku oot kotona <3

    VastaaPoista